پنجمین عرضه اولیه امسال فرابورس در پنجمین روز تابستان رقم خورد

استقبال گرم بازار از «کتوسعه»

استقبال گرم بازار از «کتوسعه»
پنجمین عرضه اولیه فرابورس در سال ۱۴۰۲ در پنجمین روز از فصل تابستان با ورود شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر به بازار اول رقم خورد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، امروز پنجم تیر ماه فرابورس میزبان عرضه اولیه سهام شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر با نماد «کتوسعه» در بازار اول بود.
 
به این ترتیب طی معاملات امروز ۱۲ درصد از سهام این شرکت به روش ترکیبی و طی دو مرحله روی میز فروش رفت و هر سهم این شرکت با نرخ ۲۲ هزار و ۸۵ ریال کشف قیمت شد.
 
دکتر
مرحله اول و کشف قیمت توسط صندوق‌ها
 
 در مرحله اول از این عرضه، ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار سهم معادل ۴ درصد از سهام این شرکت برای اولین بار پس از پذیرش در بازاراول فرابورس ایران برای سرمایه‌گذاران واجد شرایط (صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی و مختلط) به روش حراج عرضه شد.
 
 طی این مرحله، کشف قیمت به روش حراج در نرخ ۲۲ هزار و ۸۵ ریال توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی و مختلط به‌عنوان سرمایه‌گذاران واجد شرایط، انجام شد؛ به‌این‌ترتیب که ۴۹ صندوق سرمایه‌گذاری در فرایند کشف قیمت کتوسعه رقابت کردند.
 
شایان‌ذکر است قیمت ارزش‌گذاری سهام «کتوسعه» عدد ۲۴ هزار و ۲۰۷ ریال بوده است.
دکتر
 
مرحله دوم و ورود خریداران حقیقی و حقوقی
 
در مرحله دوم این عرضه اولیه که سفارش‌گیری آن از ساعت ۱۱:۵۵ امروز آغاز شد و تا ۱۳:۵۵ ادامه یافت، ۸۵ میلیون و ۶۰۰ هزار سهم معادل ۸ درصد از سهام کتوسعه برای سایر سرمایه‌گذاران اعم از حقیقی و حقوقی به روش قیمت ثابت روی میز فروش رفت.
 
 
طی این مرحله عموم سرمایه‌گذاران امکان خرید سهم را در نرخ کشف‌شده داشتند. بر همین اساس یک میلیون و ۹۴۳ هزار و ۷۱۳ کد حقیقی و دوهزار و ۴۷۳ کد حقوقی اقدام به خرید سهام کتوسعه در قیمت ۲۲ هزار و ۸۵ ریال کردند.
تابلو
گفتنی است مشاور این عرضه، شرکت کارگزاری آبان، متعهد خرید، شرکت تأمین سرمایه امید و بازارگردان آن صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی آوای فراز بودند.
 
در دو نشست خبری شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر که برای معرفی این مجموعه برگزار شد، مدیران کتوسعه به تشریح آخرین وضعیت آن پرداختند.
 
علی سلگی مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی کوثر طی مراسم معارفه مهم‌ترین برنامه‌های آتی شرکت صنعتی و معدنی کوثر را قرار گرفتن در فهرست ۱۵ شرکت برتر در میان شرکت‌های حوزه معدن از لحاظ سودآوری دانسته و گفته بود: سودآوری پایدار و جلوگیری از خام فروشی، ورود به بازارهای جهانی و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا از مأموریت‌های این مجموعه است.
 
وی در تشریح مهم‌ترین اهداف استراتژیک این مجموعه گفته بود: فعالیت در زنجیره ارزش صنعت، خروج از خام فروشی، حضور مؤثر در بازارهای جهانی، ارتقای جایگاه رقابتی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی سرمایه‌های انسانی مهم‌ترین اهداف استراتژیک این مجموعه است.
۵ تیر ۱۴۰۲ ۱۱:۰۱
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.