مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر از احیا و تامین نقدینگی برخی کارخانجات تولیدی زیان ده و خارج از زنجیره تولید در طرح مولدسازی این سازمان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ناصر فخاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه صنعت این خبرگزاری با اشاره به اقدامات سازمان توسعه اقتصادی کوثر از زیرمجموعههای بنیاد شهید در حوزه مولدسازی که در حال انجام است گفت: مهمترین اقدامات این سازمان در بخش کارخانههای زیان ده، خارج از انتفاع و یا خارج از زنجیره تولید مانند کارخانههای تولید سیم و کابل، لبنیات، روغن کشی و ... که به هر دلیلی در طول زمان، فرصتهای تولید را از دست داده بودند را با تأمین نقدینگی احیا کردیم.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر افزود: شرکتهایی که رو به انحلال و ورشکستگی بودند در طرح مولد سازی امروز جزو بهترین و سود آورترین شرکتهای این سازمان هستند.
وی افزود: تامین نقدینگی از طریق املاک و داراییهای مازاد و استفاده از تسهیلات بانکی با برنامه ریزیهای انجام شده است و حوزه بعدی برنامه ریزی شده در مولد سازی در شهرهای مختلف، املاک، داراییها و کارخانههای متروکهای که گفته میشد برای نهادهای انقلابی، شرکتها و سازمانهای دولتی بودند، اما گره از کار مردم باز نمیکرد را شناسایی کردیم.
فخاری اضافه کرد: از انجایی که شرکتهای تولیدی عموماً هزینههای ثابت، سربار و بالایی دارند اگر تولید در آنها کاهش یابد، هزینه به همان میزان صرف میشود و اگر هزینههای مازاد، انفال یا املاک مازاد به خدمت تولید درآید میتواند ضمن افزایش اشتغال، درآمد و بازدهی را نیز افزایش دهد.
به گفته وی برخی از مدیران ما انتظار دارند با افزایش تورم، ارزش املاک آنها نیز بالا رود این در حالی است که حفظ املاک و افزایش قیمت آنها دردی از مردم دوا نمیکند و اتفاقاً به سوداگری حوزه املاک دامن میزند و با ورود به بخش تولید میتواند هم به کنترل تورم و هم به افزایش اشتغال کمک کند.