نخستین نشست هوشمندسازی سازمان اقتصادی کوثر شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۱ در محل مجتمع شهید رسول زاده با حضور مدیرعامل سازمان، معاون اقتصادی، مدیران عامل هلدینگ ها، مدیران عامل، مدیران مالی و مدیران فناوری اطلاعات شرکتهای تابعه به منظور مهارت افزایی در رابطه با کاربری سامانه هوشمند (یکپارچه سازی) کوثر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۱ نخستین نشست تخصصی هوشمندسازی سازمان با حضور دکتر ناصر فخاری مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره، دکتر حمیدرضا جعفری معاون برنامه ریزی و اقتصادی، مدیران ارشد سازمان، مدیران عامل گروهها و شرکتهای تابعه، اعضای پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه تهران و مدیران مالی شرکتهای تابعه در محل مجتمع شهید رسول زاده و با موضوع «معرفی عینی مؤلفه هوشمندسازی از راهبرد اقتصاد رهنما» برگزار شد.
در این نشست ناصر فخاری مدیرعامل سازمان با بیان اینکه از ابتدا در سازمان اقتصادی کوثر دو مبحث شفافیت و هوشمندسازی در اولویت بوده است، راه اندازی و بهره برداری سامانه هوشمند کوثر را در تمامی شرکتها ضروری و لازم اعلام کرد.
وی افزود: راه اندازی سامانه هوشمند کوثر در شرکت مرغ اجداد زربال به زودی به سرانجام خواهد رسید. این سامانه در بخش های منابع انسانی، بازرگانی، مالی و تولید، خزانه، اموال، انبارداری و سایر حوزهها به تسهیل روند تولید، نظارت و مدیریت کمک میکند و قادر است قیمت تمام شده را رصد نماید.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر ادامه داد: در سازمان واحدی به نام «دفتر تحول اداری و هوشمندسازی» ایجاد شده است که در حوزه فناوری اطلاعات و هوشمندسازی فعالیت میکند و در آینده با اجرایی شدن این سامانه مرکز تحقیقات علوم و فنون هوشمندسازی کوثر به عنوان مخاطب شرکتها جهت انجام امور و پشتیبانی معرفی میشود.
پیش از بیانات ناصر فخاری مدیرعامل سازمان و در ابتدای این نشست، مجید صنعتگر مدیرعامل شرکت مرغ اجداد زربال از مزیتها و فرصتهای بکارگیری سامانه هوشمند کوثر گفت.
وی اظهارداشت: به دلیل دغدغههای فنی و تخصصی، همواره راه اندازی سامانههای ERP (سیستم برنامه ریزی منابع سازمان) در این شرکت به دلیل حجم کار، تولید و توزیع و اینکه بتوانیم کنترل کافی داشته باشیم، به عنوان یک نیاز شناسایی شده است.
وی ادامه داد: شرکت مرغ اجداد زربال قبل از این با چند شرکت خارجی وارد مذاکره شده بود که خوشبختانه با همت نخبگان و دانشمندان داخلی کشور این سیستم با نیازهای بومی تعریف و در زربال با موفقیت به مرحله بهره برداری رسید.
صنعتگر در پایان توضیحاتی در خصوص سامانه هوشمند، تعریف هوشمند سازی، روش اجرایی، چالشها و فوایدی که برای شرکتها خواهد داشت را ارائه کرد.
در انتهای این نشست، پرسشهایی از سوی شرکت کنندگان مطرح شد که نمایندگان دفتر تحول و هوشمند سازی به این سوالات پاسخ دادند.